64% αύξηση των εμπορικών επισκεπτών για την 11η ARTOZYMA

Μεγάλη η απήχηση της ARTOZYMA στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής

Στο DNA του κλάδου της αρτοποιίας βρίσκεται η 11η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Έτοιμων Προϊόντων, ARTOZYMA, που ολοκληρώθηκε χθες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με 64% αύξηση των εμπορικών επισκεπτών της.

Μέσα σε ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, αρώματα, αλλά και επιχειρηματική εξωστρέφεια, η ARTOZYMA συγκέντρωσε ξένους εμπορικούς επισκέπτες και hosted buyers από την Αλβανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρο, Δανία, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Κουβέιτ, Β. Μακεδονία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία, Ιταλία, Σερβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

H ARTOZYMA προσέλκυσε επισκέπτες και από όλη την Ελλάδα μεταξύ των οποίων και σπουδαστές ΙΕΚ και ΕΠΑΛ, αλλά και μέλη των φορέων συλλόγων αρτοποιών και ζαχαροπλαστών.

Η φετινή ARTOZYMA, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από το 2016 χωρίς τη Detrop Boutique, παρουσίασε 44% αύξηση των εκθετηρίων χώρων και 46% άνοδο στον αριθμό των άμεσων εκθετών σε σχέση με το 2022. Η έκθεση συγκέντρωσε 206 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους), εκ των οποίων οι 19 άμεσοι ξένοι εκθέτες προήλθαν από 8 χώρες (Τουρκία, Βουλγαρία, Γερμανία, Τατζικιστάν, Κύπρο, Πολωνία, Ιταλία & Ιράν). Επίσης, η ARTOZYMA φιλοξένησε πάνω από 100 ξένους full hosted buyers και μέλη ομαδικών εμπορικών αποστολών.

Το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της ARTOZYMA αποτέλεσε ένα «πανόραμα» νέων τάσεων, καινούργιων προϊόντων και τεχνοτροπιών και καινοτομίας με αντικείμενο τον άρτο, τα αρτοποιήματα και το γλυκό.

Στο πλαίσιο αυτό ξεχώρισε το πρόγραμμα παρουσιάσεων της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, καθώς και τα σεμινάρια του Ιταλού δεξιοτέχνη της υψηλής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Matteo Manuini, που παρουσίασε νέες τεχνικές για ζύμες φούρνου και ζαχαροπλαστείου. Ακόμη, φιλοξένησε το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, καθώς και το εργαστήρι Pastry Lab, όπου καταξιωμένοι chef της ζαχαροπλαστικής παρασκεύασαν εμπνευσμένα γλυκά με πρωτότυπα υλικά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης παρακολούθησαν επίσης workshops, αλλά και τα σεμινάρια της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων.

Αμέριστη ήταν η συμβολή στην επιτυχία της ARTOZYMA από όλους τους εκθέτες, τους επισκέπτες, τους χορηγούς και τους συνεργάτες, στους οποίους η ΔΕΘ-HELEXPO απευθύνει θερμές ευχαριστίες.

Η ARTOZYMA δίνει ραντεβού με τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής για τον Φεβρουάριο του 2026

Pavilion 1 - Section B1

Section

Διαστάσεις

Κόστος

B1

4m X 5m

2.000 Eur

Pavilion 15 - Section B1 & B2 & B3

Section

Διαστάσεις

Κόστος

B1

4m X 5m

2.000 Eur

B2

4m X 5m

2.000 Eur

B3

8m X 10m

3.500 Eur

B1 + B2 +B3

8m X 10m

4.500 Eur

Pavilion 1 - Section C1

Section

Διαστάσεις

Κόστος

C1

14m X 5m

2.000 Eur

Pavilion 15 - Section C1 & C2

Section

Διαστάσεις

Κόστος

C1

4m X 5m

2.000 Eur

C2

4m X 5m

2.000 Eur

C1 & C2

8m X 10m

3.500 Eur

Pavilion 15 - Section A1 & A2

Section

Διαστάσεις

Κόστος

A1

4m X 5m

2.000 Eur

A2

4m X 5m

2.000 Eur

A1 & A2

8m X 10m

3.500 Eur

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Artozyma!