Πρόγραμμα
Σάββατο 24/02 – Περίπτερο 15
Χώρος: Seminars and Workshops Αrea
Διάρκεια: 13:00 - 15:00
Θέμα: Σύγχρονες διατροφικές τάσεις και προοπτικές
στην Αρτοζαχαροπλαστική και το Παγωτό
13:00-13:15 | Προσέλευση – Χαιρετισμοί |
13:15-15:00 | Τραπέζι συζήτησης |
Συντονίστρια: Λαζαρίδου Κορίνα, Επιστ. Τεχνολόγος τροφίμων, Msc. | |
Μαρία Παπαγεωργίου, Αν. Καθηγήτρια, Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΔΙΠΑΕ Νικόλαος Χατζηλίας, Χημικός μηχανικός, Βιομηχανικός Σχεδιαστής. Παλικρούσης Λ. Θωμάς, Τεχνολόγος Τροφίμων & Διαιτολόγος – Διατροφολόγος. Σμαρνάκης Ιωάννης, Τεχνολόγος Τροφίμων, Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ,Δ/ντης Εργοστασίου και R&D, Λάβδας Α.Ε. Ζαχαρώδη | |
15:00-15:15 | Συζήτηση - ερωτήσεις |
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθούν βεβαιώσεις για όποιον το ζητήσει. |
Κυριακή 25/02 - Περίπτερο 15
Χώρος: Seminars and Workshops Area
Διάρκεια: 13:00-15:00
Θέμα: Λύσεις και προκλήσεις στην Αρτοζαχαροπλαστική
Συντονίστρια: Παναγιώτα Παγκάκου, Επιστ. Τεχνολόγος τροφίμων
13:00-13:30 | Σύστημα Αναερόβιας Χώνεψης Οργανικών Αποβλήτων της Βιομηχανίας Τροφίμων (η περίπτωση της αρτοβιομηχανίας). Ομιλητής: Νικόλαος Χατζηλίας , Χημικός μηχανικός, σχεδιαστής- Food Engineer |
13:30-14:00 | Παραγωγή καινοτόμων και ασφαλών μη διογκούμενων άρτων. Ομιλητές: Μαρία Παπαγεωργίου, Αν. Καθηγήτρια, Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΔΙΠΑΕ, Χριστόδουλος Δεληγιωργάκης Επιστήμονας τεχνολόγος τροφίμων, Υποψήφιος Διδάκτορας |
14:00-14:30 | Γήρανση γεμίσεων αρτοσκευασμάτων και άλλες προκλήσεις στην τεχνολογία προϊόντων ζαχαροπλαστική Ομιλήτρια: Ελένη Καλογιάννη, Καθηγήτρια, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙΠΑΕ, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Επιστήμης και Τεχνολογίας των Λιπιδίων |
14:30-15:00 | «Για ένα κομμάτι πίτα..» Οι παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας ως αντικείμενο γαστρονομικού τουρισμού. Ομιλητές: Μπόσκου Γεώργιος Καθηγητής Τμήμα Διατροφής -Διαιτολογίας Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Ελλάδος, Γιώργος Παλησίδης Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων Msc |
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθούν βεβαιώσεις για όποιον το ζητήσει. |