Πρόγραμμα παρουσιάσεων της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας
H διοργάνωση των εργαστηρίων αρτοποιίας bakery lab 2024, θα φιλοξενήσει και φέτος εξαιρετικούς δημιουργούς αρτοσκευασμάτων που έχουν να προτείνουν νέες συνταγές με παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα υλικά και να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους με ενδιαφερόμενους επαγγελματίες, αλλά και με αυτούς που «μέλλει γενέσθαι».
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
Σας ενημερώνουμε ότι για έκτακτους τεχνικούς λόγους, ο χώρος του Bakery Lab, δεν θα λειτουργήσει και όλες οι δράσεις μεταφέρονται στον χώρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψωμιού που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Περίπτερο 13.
Πρόγραμμα Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας
Χώρος: Bakery Lab - Περίπτερο 13
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου | |
---|---|
10.00 - 12.00 | Παρασκευή και Αναλυτική Ενημέρωση για διάφορους Τύπους Ψωμιών (Αργης Ωρίμανσης, Προζυμένια, Ψωμί Πινακωτής κλπ). Παρουσιάζουν οι Παναγιώτης Καλιώτης (προπονητής Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας) και Στάθης Κατωπόδης (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας). |
13.00 - 15.00 | Παρουσίαση Γλυκά Αλεύρου (Κρουασάν, Μπριός κλπ). Παρουσιάζουν οι Παναγιώτης Καλιώτης (προπονητής Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας) και Διονύσιος Βογιατζής (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας). |
16.00 - 18.00 | Ελληνικά Προϊόντα Φούρνου (μπουκιές χαρουπιού με κριθάρι, καλτσούνια - λυχναράκια και ανεβατά). Παρουσιάζουν Διονύσιος Βογιατζής, Μανώλης Καλαϊτζάκης (μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας). |
10.00 - 18.00 | Προετοιμασία για καλλιτεχνικό έργο από ζυμάρι με θέμα τη Μουσική από τον Νικόλαο Κορφιάτη (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας). |
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου | |
10.00 - 12.00 | Παρασκευή και Αναλυτική Ενημέρωση για διάφορους Τύπους Ψωμιών (Αργης Ωρίμανσης, Προζυμένια, Ψωμί Πινακωτής κλπ). Παρουσιάζουν οι κ.κ. Παναγιώτης Καλιώτης (προπονητής Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας) και Στάθης Κατωπόδης (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας). |
13.00 - 15.00 | Παρουσίαση Γλυκά Αλεύρου (Κρουασάν, Μπριός κλπ). Παρουσιάζουν οι Παναγιώτης Καλιώτης (προπονητής Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας) και Διονύσιος Βογιατζής (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας). |
16.00 - 18.00 | 0 Ελληνικά Προϊόντα Φούρνου (μπουκιές χαρουπιού με κριθάρι, καλτσούνια - λυχναράκια και ανεβατά). Παρουσιάζουν Διονύσιος Βογιατζής, Μανώλης Καλαϊτζάκης (μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας). |
10.00 - 18.00 | Προετοιμασία για καλλιτεχνικό έργο από ζυμάρι με θέμα τη Μουσική από τον Νικόλαο Κορφιάτη (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας). |
Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου | |
10.00 - 12.00 | Λαδόψωμο, Λαδόπιτα και Λαδοκούλουρα Λευκάδας από τον Στάθη Κατωπόδη (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας). |
12.00 - 14.00 | Αρτοδημιουργίες από την Κρήτη από τον Διονύσιο Βογιατζή και Μανώλη Καλαϊτζάκη (μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας). |
Οργάνωση
Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας
Επικοινωνία
e. eoartopoiias@gmail.com
t. 6940898814